Categorieën
Geen categorie

Aftrappen voor nieuw avontuur

Vandaag was het zo ver… mijn eerste rit op mijn nieuwe fiets – ik hoor je denken, een nieuw avontuur=een nieuwe fiets? Mwah, zo iets inderdaad.. en ik prijs mij gelukkig dat ik van het Rijwielpaleis deze vette fiets tot mijn beschikking heb voor mijn ultra-plan!

IMG 1075 225x300 - geen-categorie - Aftrappen voor nieuw avontuurMijn fietstochtje vandaag stond niet op zichzelf – ik heb er een triatlon van gemaakt met stukje zwemmen (helaas in zwembad) ervoor en hardlopen (bos!) erna. IMG 1076 225x300 - geen-categorie - Aftrappen voor nieuw avontuurBoterhammen mee voor onderweg – want ik was niet met 1 uur weer thuis…
IMG 1079 300x225 - geen-categorie - Aftrappen voor nieuw avontuurWat is bewegen toch heerlijk! 

0,6mi – 61mi – 6mi #giveortake
Blijf me volgen als je wilt weten wat mijn nieuwe avontuur voor 2020 is!

Fiets: Scott Addict XC
strava: https://www.strava.com/activities/2888983289

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *