Jacomina op jouw event, congres of vereniging

Word jij ook geïnspireerd door het verleggen van grenzen? Je kunt Jacomina boeken voor een interactieve presentatie, sportieve clinic of persoonlijke coaching. Interesse? Stuur nu direct even een bericht!


Gedreven en enthousiaste spreekster

Jacomina’s enthousiasme is aanstekelijk en dat maakt haar een inspirerende spreekster! Tijdens jouw bijeenkomst, congres of symposium weet zij de deelnemers in de zaal op een unieke wijze mee te nemen in haar avonturen. Onderweg vertaalt zij haar eigen lessen en inzichten naar praktisch tips voor iedereen. Van ervaren bankzitter tot fanatieke fitnesser, Jacomina Eijkelboom weet je te raken en zorgt dat jouw grens wil verleggen!

Jacomina Eijkelboom Ultra Athlete als spreker 1024x538 -  - Jacomina op jouw event, congres of vereniging

Een inspirerend verhaal

Jacomina Eijkelboom heeft sportieve prestaties achter haar naam staan die anderen voor onmogelijk zouden houden. Ze is een avonturier in hart en nieren. Tijdens die enorme sportieve inspanningen, ontdekte zij stap voor stap wat ervoor nodig is om grenzen te verleggen. Die inzichten zijn nuttig en motiverend voor iedereen! Zowel op je werk, samen met een team of op weg naar je eigen vitalere levensstijl.

Jacomina Eijkelboom Ultra events n congres 1024x538 -  - Jacomina op jouw event, congres of vereniging

Jacomina brengt beweging

Het zit niet in Jacomina’s aard om lang stil te zitten. Als spreekster brengt zij het publiek zowel mentaal als in fysiek in de benen met afwisselende oefeningen, avontuurlijke voorbeelden en een inspirerende visie.

Ze zorgt tijdens jouw event voor een spanningsveld waarbij het publiek nieuwe invalshoeken zal ontdekken en na afloop de wereld zeker met een frisse nieuwe blik bekijkt! Samen op zoek naar grenzen, waarbij nieuwe onontgonnen werelden worden betreden. Nieuwe inzichten die voor verrassende oplossingen zorgen…

Jacomina Eijkelboom Ultra Athlete coach 1024x538 -  - Jacomina op jouw event, congres of vereniging

Durf jij ook grenzen te verleggen?

Je kunt Jacomina boeken voor een interactieve presentatie, sportieve clinic of persoonlijke coaching.

Interesse? Druk op onderstaande knop en stuur nu direct even een bericht!