Volg Jacomina live

Rondom haar avonturen probeert Jacomina zoveel mogelijk te documenteren. Zowel de voorbereidingen, als wanneer ze onderweg is. Op deze pagina vind je een overzicht van alle manieren waarop jij mee kunt leven, bewegen en beleven.


Word ‘Stippenkijker’

Tijdens het avontuur van de ultra-triatlon in Amerika, de TransAmTri North Edition, kun je Jacomina weer op de voet volgen. Nog even in perspectief plaatsend, ze gaat 25km zwemmen in Lake Cane, Florida dan fietst ze 1500mijl naar het noorden om af te ronden met 150 mijl lopen naar Pittsburgh => #thinkbig. Ze start samen met 7 andere op 2 mei as; haar stip en die van haar concurrenten kun je volgen via trackleaders.

Wil je Jacomina aanmoedigen? Dat kan door een bericht naar haar eigen tracker te sturen; dit doe je via https://share.garmin.com/thinkbig.

Verder vind je de dagelijkse verrichtingen op Strava, zal er via Instagram een verhaal bijgehouden worden en op de Facebook-pagina van TransAmTri vind je de laatste ontwikkelingen/foto’s terug van het event.


Volg al Jacomina’s trainingen op Strava

Ik leg mijn meeste trainingen vast via Strava. Volg mij daar en je ziet wat voor trainingsarbeid ik verricht om mezelf fysiek klaar te stomen voor mijn volgende avontuur.

Jacomina Eijkelboom Ultra Athlete on strava 1024x538 -  - Volg Jacomina live

Stel al je vragen tijdens onze ‘virtuele koffie’

Zo af en toe drinkt Jacomina live online een kop koffie om zoveel mogelijk vragen van haar volgers te beantwoorden. Zoals bijvoorbeeld deze live online interactieve ‘uitfiets-sessie’ in juni 2019:

Ook was ze te gast bij Gerrit Heijkoop en Jurgen van Teeffelen in aflevering vijf van de Slimmer Presteren Podcast. Zie de video hieronder of zoek even naar ‘Slimmer Presteren’ in je favoriete podcast app:


Lees mee met Jacomina’s reflecties & inzichten

Eens in de zoveel tijd begint het te borrelen. Dat moet er ‘iets’ uit. Een reflectie. Een inzicht. Of een samenvatting. Al sinds 2010 legt Jacomina dat vast in haar blog.

Dit zijn de meest recente berichten die ze schreef:

  • Höga Kusten Leden
    Als je in Zweden bent en je hébt de mogelijkheid om een paar dagen te hiken – pak dan de Höga Kusten Leden. Werkelijk een prachtige […]
  • Ah oh.. O-ringen
    In november vorig jaar bestudeerde ik de site van O-Ringen (met niet de allerbeste navigatie) en ik had doorgeklikt en doorgeklikt en auto-fill deed de rest.. dus was […]
  • Swimpacking Strömsholmskanal
    Zwemmen, daar houd ik wel van en wat zou het tof zijn om al zwemmend je vakantie te vieren – dus verplaatsen van A naar B […]

Beleef het op je favoriete social media kanaal

De meeste foto’s en video’s deelt Jacomina via instagram en facebook.