Volg Jacomina live

Rondom haar avonturen probeert Jacomina zoveel mogelijk te documenteren. Zowel de voorbereidingen, als wanneer ze onderweg is. Op deze pagina vind je een overzicht van alle manieren waarop jij mee kunt leven, bewegen en beleven.


Word ‘Stippenkijker’

Tijdens het avontuur van de Witte Band, Vita Bandet, kun je Jacomina weer op de voet volgen. Nog even in perspectief plaatsend, ze gaat 1300km toerlanglaufen in Zweden. Tijdens haar tocht heeft ze een slee, aka een pulka, bij zich met daarop onder andere een tent, eten en drinken. Ze verwacht tien weken onderweg te zijn, maar dat kan ook zo maar 12 weken worden bij slecht weer => #thinkwhite. Ze is niet de enige die deze winter deze tocht start, op dit moment staan er nog 23 anderen op de lijst.

26907320 xsBqh 710x1024 - - Volg Jacomina live
http://share.garmin.com/thinkwhite

Wil je Jacomina aanmoedigen? Dat kan door een bericht naar haar eigen tracker te sturen; dit doe je via haar #thinkwhite Garmin-site.

Verder vind je de verrichtingen op Strava en zal er via Instagram een verhaal bijgehouden worden.


Volg al Jacomina’s trainingen op Strava

Ik leg mijn meeste trainingen vast via Strava. Volg mij daar en je ziet wat voor trainingsarbeid ik verricht om mezelf fysiek klaar te stomen voor mijn volgende avontuur.

Jacomina Eijkelboom Ultra Athlete on strava 1024x538 - - Volg Jacomina live

Stel al je vragen tijdens onze ‘virtuele koffie’

Zo af en toe drinkt Jacomina live online een kop koffie om zoveel mogelijk vragen van haar volgers te beantwoorden. Zoals bijvoorbeeld deze live online interactieve ‘uitfiets-sessie’ in juni 2019:

Ook was ze te gast bij Gerrit Heijkoop en Jurgen van Teeffelen in aflevering vijf van de Slimmer Presteren Podcast. Zie de video hieronder of zoek even naar ‘Slimmer Presteren’ in je favoriete podcast app:


Lees mee met Jacomina’s reflecties & inzichten

Eens in de zoveel tijd begint het te borrelen. Dat moet er ‘iets’ uit. Een reflectie. Een inzicht. Of een samenvatting. Al sinds 2010 legt Jacomina dat vast in haar blog.

Dit zijn de meest recente berichten die ze schreef:

 • Dag 2-4 Vitabandet
  Dag 2 Hävlingestugorna – Rogenstugan, 20 kilometer  Na een luxe nacht in een (stapel)bed staan we bijtijds op. Het gasstel lonkt om de sneeuw te smelten, […]
 • Have you landed?
  (an English blog) The most asked question.. tricky question, because what is landed? Is that the moment that you get back to your daily routine, join […]
 • Voor vertrek en dag 1
  Dag –2: huis-Mora  Al heel vroeg staat Saar met de auto voor de deur; ik pak mijn laatste spullen en stap in. Achterin liggen onze pulka’s […]

Beleef het op je favoriete social media kanaal

De meeste foto’s en video’s deelt Jacomina via instagram en facebook.