Volg Jacomina live

Rondom haar avonturen probeert Jacomina zoveel mogelijk te documenteren. Zowel de voorbereidingen, als wanneer ze onderweg is. Op deze pagina vind je een overzicht van alle manieren waarop jij mee kunt leven, bewegen en beleven.


Word ‘Stippenkijker’

Tijdens de TransAmTri is iedere deelnemer verplicht om een live GPS tracker bij zich te hebben. Hierdoor kun je Jacomina en de andere deelnemers allemaal live volgen op de kaart:

Jacomina Eijkelboom Ultra Athlete livestracker placeholder 1024x538 - - Volg Jacomina live

Volg al Jacomina’s trainingen op Strava

Ik leg mijn meeste trainingen vast via Strava. Volg mij daar en je ziet wat voor trainingsarbeid ik verricht om mezelf fysiek klaar te stomen voor mijn volgende avontuur.

Jacomina Eijkelboom Ultra Athlete on strava 1024x538 - - Volg Jacomina live

Stel al je vragen tijdens onze ‘virtuele koffie’

Zo af en toe drinkt Jacomina live online een kop koffie om zoveel mogelijk vragen van haar volgers te beantwoorden. Zoals bijvoorbeeld deze live online interactieve ‘uitfiets-sessie’ in juni 2019:

Ook was ze te gast bij Gerrit Heijkoop en Jurgen van Teeffelen in aflevering vijf van de Slimmer Presteren Podcast. Zie de video hieronder of zoek even naar ‘Slimmer Presteren’ in je favoriete podcast app:


Lees mee met Jacomina’s reflecties & inzichten

Eens in de zoveel tijd begint het te borrelen. Dat moet er ‘iets’ uit. Een reflectie. Een inzicht. Of een samenvatting. Al sinds 2010 legt Jacomina dat vast in haar blog.

Dit zijn de meest recente berichten die ze schreef:

 • #thinklarge – mentaal spel bij het lopen
  In de afgelopen dagen had ik ook bedacht dat ik de kustroute als een FKT-triathlon wilde afleggen. FKT staat voor Fastest Known Time en komt regelmatig […]
 • #thinklarge – Amerika-gevoel op de fiets
  Ik keek achterom en zwaaide naar de auto met kano op het dak. Mijn weg vervolgde ik nu alleen op fiets. Het doel lag heel veel […]
 • #thinklarge – avontuur bij de zwem
  Het is altijd raak…als ik een zwemtocht met Ron doe, wordt het een avontuur. Vorig jaar bij mijn 10-uurs zwem in het Gooimeer moesten we eerder […]

Beleef het op je favoriete social media kanaal

De meeste foto’s en video’s deelt Jacomina via instagram en facebook.