Volg Jacomina live

Rondom haar avonturen probeert Jacomina zoveel mogelijk te documenteren. Zowel de voorbereidingen, als wanneer ze onderweg is. Op deze pagina vind je een overzicht van alle manieren waarop jij mee kunt leven, bewegen en beleven.


Word ‘Stippenkijker’

In plaats van de TransAmTri 2021 wordt het een vakantie met het thema DECA, kortom Jacomina doet haar eigen tienvoudige triatlon – #thinkdeca. Ze start 18 juli 2021 en ze zwemt 38KM, fietst 1800KM om dan af te sluiten met 421,95KM lopen. Dit is nog nooit eerder gedaan door een Nederlander en jij kunt haar stip volgen op deze pagina:

InkedNational Geographic Kaart Frankrijk Belgie en Nederland Engels LI - - Volg Jacomina live
https://share.garmin.com/thinkdeca – Kijk je mobiel?
Kies dan via “i” voor Desktop-weergave.

Bij het zwemmen zijn er mee-zwemmers, fietsen doet ze alleen en bij het lopen kun je aansluiten – reageer via een DM op insta of FB om je aan te melden.


Volg al Jacomina’s trainingen op Strava

Ik leg mijn meeste trainingen vast via Strava. Volg mij daar en je ziet wat voor trainingsarbeid ik verricht om mezelf fysiek klaar te stomen voor mijn volgende avontuur.

Jacomina Eijkelboom Ultra Athlete on strava 1024x538 - - Volg Jacomina live

Stel al je vragen tijdens onze ‘virtuele koffie’

Zo af en toe drinkt Jacomina live online een kop koffie om zoveel mogelijk vragen van haar volgers te beantwoorden. Zoals bijvoorbeeld deze live online interactieve ‘uitfiets-sessie’ in juni 2019:

Ook was ze te gast bij Gerrit Heijkoop en Jurgen van Teeffelen in aflevering vijf van de Slimmer Presteren Podcast. Zie de video hieronder of zoek even naar ‘Slimmer Presteren’ in je favoriete podcast app:


Lees mee met Jacomina’s reflecties & inzichten

Eens in de zoveel tijd begint het te borrelen. Dat moet er ‘iets’ uit. Een reflectie. Een inzicht. Of een samenvatting. Al sinds 2010 legt Jacomina dat vast in haar blog.

Dit zijn de meest recente berichten die ze schreef:

 • LOOPontdekking #thinkdeca
  Deel drie van mijn #thinkdeca is gestart. Zaterdags, einde van de middag wandel ik weg uit Withuis met mijn avondmaaltijd in de hand. Thijs en Linda […]
 • GRAVELvakantie #thinkdeca
  En daar zat ik dan aan de pannenkoek met een rood en wat opgezwollen hoofd omdat ik zoveel uur in het water had gelegen. Ik was […]
 • (te) gek plan
  Ik doe het niet altijd alleen die gekke plannen. In maart start ik samen met Esther, als team LowLandLadies de Nattvasan (90km langlaufen in de nacht!). […]

Beleef het op je favoriete social media kanaal

De meeste foto’s en video’s deelt Jacomina via instagram en facebook.