Categorieën
Geen categorie

Challenger 2019

challenger 300x128 - geen-categorie - Challenger 2019Ik sta op de lijst! Op de lijst van durfals die denken dat ze triatlonnend van Londen naar Parijs kunnen…
enduroman arch to arch 300x188 - geen-categorie - Challenger 2019
Nog eens op een rij: ik ren van Londen (Marble Arch) naar Dover, dan zwem ik naar Calais en vervolgens fiets ik naar Parijs (Arc de Triomph). Ik noem het een stedentrip maar officieel is het de Arch-2-Arc.Weet ik eigenlijk waar ik aan begin? Nee, ik heb totaal geen idee.


channelswim 300x251 - geen-categorie - Challenger 2019
Wel weet ik dat mijn uitdaging bij het zwemmen ligt, vooral na 141KM te hebben hardgelopen. Daar zit dus de tweede uitdaging, wil mijn zwemmen kans van slagen hebben dan moet ik zo efficiënt mogelijk naar Dover rennen.


De afstanden? Alleen de loopafstand zit in mijn hoofd – 141KM, dat is best ver. Voor het zwemmen houd ik er rekening mee dat ik misschien wel 20 uur onderweg ben als het tegenzit. En het fietsen? Parijs is ver en blijft ver tot ik de Arc een knuffel geef dan geloof ik pas echt dat ik klaar ben.

Één reactie op “Challenger 2019”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *