Categorieën
Geen categorie

Stedentrip XL

06119c3e 82b9 4a68 b935 95246aed7a82 225x300 - geen-categorie - Stedentrip XL
Vet, heel veel vet heb ik nodig voor een deel van mijn stedentrip volgend jaar.

Afgelopen tijd heb ik wat cryptische omschrijvingen gegeven van mijn nieuwe uitdaging. Sommigen wisten het meteen, anderen zoomden in op de foto om mijn contract om het te bekijken en weer anderen vroegen er naar.. mijn uitdaging van volgend jaar is de Enduroman Arch2Arc, een stedentrip van Londen naar Parijs. Ik ren van Marble Arch in London naar Dover (87 mijl), zwem het Kanaal over en fiets van Calais naar Arc de Triomphe (181 mijl). Dat is alles.Ahum, dat is alles.

Lopen moet kunnen, dat heb ik al eens eerder gedaan. 
Fietsen moet kunnen, dat heb ik al eens eerder gedaan. 
Het Kanaal overzwemmen..het Kanaal of beter Het Kanaal.. dat is wel een dingetje. Het feit dat het in een rechte lijn 21mijl is, zegt niets. Wat wel wat zegt is dat men er gemiddeld 15-20 uur over doet. Maar wie is “men”? En wat kom je tegen onderweg? Hoe gaat dat met de kou, eten, zeeziekte en weet ik veel allemaal? Daar heb ik hulp bij nodig. Mijn zwemmen is OK maar kan beter en moet ook beter wil ik dit goed overleven. Kortom, investeren in kwaliteit en kwantiteit! Niet voor niets dus aanschuiven bij zwemanalyse.nl aan de lunchtafel, video-analyse en hulp bij wat te doen, wat goed voor mij is etc.


IMG 8235 300x225 - geen-categorie - Stedentrip XL
En natuurlijk aan de slag met mijn potentiële crew. Meenemen in de voorbereidingen en slechte plannen. Zij helpen niet alleen tijdens de trip maar kunnen ook goed ondersteunen in het voorbereidingstraject, want het is fijn als ze weten wat er met mij gebeurt als ik het bv koud krijg, zeeziek ben, etc. Los van de (deel)trips waar ze mij kunnen begeleiden om specifieke trainingsomgeving op te zoeken.


Afijn, dat is dus alles…daar ga ik mij de komende tijd mee bezig houden. Heb je tips over zeezwemmen of koudwater zwemmen, schroom niet om deze door te geven.
2a31dcc2 f742 4647 8806 39f0943f6d7f 300x225 - geen-categorie - Stedentrip XL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *