Categorieën
Geen categorie

Vies

Stond de vorige maand  nog in het teken van ‘omdenken’, deze maand mag ik van mezelf weer lekker aan de slag. Met een vooruitziende blik naar de vakantie volgend jaar (fietsen door de Atlas, Marokko) heb ik mezelf verwend met een nieuwe ATB. Het is een Scott geworden; bijnaam Scottie 2. Van de zomer had ik een leenfiets van het Rijwielpaleis gebruikt bij de Alpinathlon in Zwitserland en ik was erachter gekomen dat een lichtere fiets en 29″ wielen toch wel erg lekker reden.

IMG 1351%5B1%5D - geen-categorie - Vies

Het werd een Scott, een Scale 29″ Elite => voor mij licht genoeg zonder te hoog budget. En ik moet zeggen dat ik het mountainbiken weer helemaal opnieuw ontdekt heb. Aantal jaar geleden reed ik nagenoeg elk weekend wel een tochtje ergens in het land, maar ergens is de slop erin geraakt. Ik had Street Razors erop gezet en sindsdien voor het meerendeel op de weg gefietst.

Afijn, fiets vraagt om bos, plassen en modder. Na elke tochtje sta ik dus weer braaf de fiets af te spuiten. Maar mij hoor je niet klagen, rijden door de herfstige bossen is heerlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *