Categorieën
Geen categorie

Triatlonstress

IMG 1010 - geen-categorie - TriatlonstressZondag 20 mei is het zo ver – mijn eerste triatlon van dit jaar. Ik sta aan de start van de OD in Weert: 1,5KM zwemmen, 40KM fietsen en 10KM hardlopen. De laatste keer voor mij was op hetzelfde parkoers van deze stadstriatlon in 2010. Voor mij geldt dit als een korte afstand, echt een heel korte afstand dus snel zal het niet gaan. Maar dat neemt niet weg dat het een goede training is om wat meer hardheid op te doen; als dieselzijnde heb ik heel veel moeite om meteen vanaf het begin tempo te maken. Zondag mag dat dus gebeuren, vanaf de start tegen de pijngrens aan zitten en niet terug laten zakken naar mijn comfortzone.

IMG 1027 - geen-categorie - Triatlonstress
Gister voor het eerst mijn wetsuit weer ns aangetrokken; we zitten een weekend in Susteren in de buurt van een klein meertje. Daar wat baantjes getrokken en geconcludeerd dat het best mee viel met de kou van het water. Gister en vandaag ook wat kilometers door de heuvels getoerd – voelde goed. Maar tja, het rennen… dit jaar al wel wat wedstrijden gelopen maar allemaal minimaal 2x zo lang en geheel of gedeeltelijk onverhard. Daarnaast heb ik vorige week mijn schoenen van KSwiss binnen gekregen en tja, waarop ga ik zondag rennen? Vandaag alle vier op een rijtje gezet en rondjes gerend. Eigenlijk valt er geen foute keuze te maken want ze lopen allemaal goed. De keuze is op de allerlichtste schoenen gevallen, eens kijken of ik daar hard op kan lopen.. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *