Categorieën
Geen categorie

AKRM – herdenkingsloop langs Kromme Rijn

Het pad langs de Kromme Rijn ken ik aardig vanwege de vele duurloopjes die ik daar gedaan heb; van Ledig Erf tot aan Wijk bij Duurstede. Ik heb er gelopen In winter, lente, zomer en herfst – het is altijd mooi. Vandaag mocht ik meelopen met de André’s Kromme Rijn Marathon, een herdenkingsloop voor  André van der Vliert, ultraloper die op 38 jarige leeftijd overleed. AKRM+bank+2+crop - geen-categorie - AKRM - herdenkingsloop langs Kromme Rijn 

Een loopevent met de start op de atletiekbaan van Maarschalkerweerd, Utrecht en het keerpunt in Cothen. Onderweg hebben we een bloemetje mogen plaatsen bij de herdenkingsbank voor André in de buurt van Werkhoven. Een speciaal moment, waar we allemaal stil van waren.

In het zonnetje werden de KMs in ‘kletsgroepen’ afgewerkt. Voor mij lag het tempo toch iets hoger dan kletsen zodat ik de laatste KMs het tempo moest laten zakken. Teruggekomen bij de baan werd ieder persoonlijk ontvangen in de kantine onder luid applaus. Ik plofte op een stoel en kon de eerste vijf minuten niet meer opstaan (grijns). Maar wat een heerlijke loop was het; perfect weertje, mooi parkoers en gezellig bijgekletst met oude bekenden! Enne, de oorkonde komt aan de wand.
IMG 0881 - geen-categorie - AKRM - herdenkingsloop langs Kromme Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *