Categorieën
Geen categorie

vervolg: halve marthon op wolkjes

shoes+001 - geen-categorie - vervolg: halve marthon op wolkjes

De dagen na de halve marathon liep ik nog op wolkjes; niet omdat ik op de ON schoen liep maar vanwege mijn snelle tijd. De ONs heb ik de eerste week in een hoekje gezet en niet aangehad. Zoals vermoed, had ik toch redelijke last van mijn voorvoet van het ‘klauwen’ voor in mijn schoenen. Dat was echter het enige minpuntje van de schoen – maar tja, hij was ook royaal aan de maat dus klauwen is dan niet vreemd. Verder geweldige schoen!

shoes+004 - geen-categorie - vervolg: halve marthon op wolkjes

Komende zondag de hele marathon op Terschelling. En alweer een dilemma wat betreft de schoenen – ONs gaan het sowieso niet worden (zand in de tubes loopt vast niet lekker). Dus keuze uit Nike FREE, Nike Pegasus en Asics DS Trainer. Eigenlijk valt die laatste al meteen af – toch wel erg stug in vergelijking met de twee eerst genoemde schoenen. Overigens de Vibrams zijn nog geen optie – afgelopen zaterdag een duurloop van een uur op gerend en gister maximale last van achillespees (kon niet pijnvrij wandelen). Overigens, na een dagje op de ON gelopen te hebben. kon ik vanavond de laatste marathonvoorbereidingstraining op de baan volbrengen zonder een centje pijn…. wonderlijk!! En weer een pluspunt voor de schoen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *