Categorieën
Geen categorie

Be More – je komt ze overal tegen

Tweede Paasdag – Jaarbeursplein Utrecht – startvak voor de marathon – ik kijk om me heen en herken het “Be More Ultra Tour shirt“! Hier op de kiek met drie BMUT-lopers, maar ik heb er meer gespot… Zowel op als langs het parkoers: one big running family!


Marathon+Utr.+5 4+004 LR - geen-categorie - Be More - je komt ze overal tegen
Leuk om nieuwe vrienden te maken – maar goed beschouwd was ik er natuurlijk om te rennen! Over mijn eerste losse marathon valt weinig te zeggen – geen moment lekker gelopen. Kijk ik ben het wel gewend om de eerste KMs in de wedstrijd niet lekker te lopen (diesel moet dan nog warmdraaien) maar deze diesel wilde niet soepel lopen. Dankzij de supporters onderweg (ik kon toch niet uitstappen en hen vergeefs laten wachten?!) ben ik gefinished. Mentale strijd gewonnen! Volgende keer loop ik vast lekkerder..

2 reacties op “Be More – je komt ze overal tegen”

He, leuke foto met bekende lopers!
Jammer dat je zelf niet zo lekker hebt gelopen zoals die 3 metgezellen op de foto.
heb met bewondering je verslag van het lauflaufen in Zweden gelezen; hartstikke gaaf!
En die rondjes om de singels, de heuveltjes, de parken; Mooi he.
groet, Ruud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *