Categorieën
Geen categorie

ultra…

049 - geen-categorie - ultra...Zo tegen het einde van het jaar komt de vraag: “Wat zijn je plannen voor volgend jaar?” weer vaker voorbij. Weinig plannen, de Vasaloppet (90KM klassiek langlaufen) was het enige vastomlijnde plan. “Was” – want na wat getwitter van ultra’s gaan de gedachten alweer naar het langere werk. Vandaag getipt over La Bouillonnante in de Ardennen – 50KM met 2450 hoogtemeters in april volgend jaar; trail met technische stukjes (ladders, gladde stenen) en start bij kasteel van Bouillon, geweldig toch?! Vandaag meteen ingeschreven.

Offe (ook via Twitter), de Ardennen Mega Trail met 80KM en 4000+ hoogtemeters – een echte uitdaging. En als je dan verder kijkt op die website, blijkt deze trail deel uit te maken van een circuit: Cascadia Tour met 7 ultra trails…Arghhh, ik word meteen eager – nog meer trailkilometers vreten!

Tja, tis natuurlijk mijn eigen schuld om ultra’s te volgen op twitter; voor je het weet neem je hun enthousiasme over! Zie bijvoorbeeld de blogs van twitterende ultra-loopsters: Runtodream en Giventofly!

Plannen maken leuk, maar laat ik eerst maar ns beginnen met meer loopKMs te maken…anders vallen de plannen heel snel in duigen.

Één reactie op “ultra…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *