Categorieën
Geen categorie

prijzen/bekers/bokalen

prijzenkast+005 - geen-categorie - prijzen/bekers/bokalen
Binnenkort ga ik verhuizen en naar het eruit ziet zal ik mijn spullen in opslag moeten zetten. Mooie gelegenheid dus om te ruimen – vorige week 4 paar loopschoenen weggegooid, nu nog maar 9 paar sportschoenen over (grijns-3x raden wat ik graag doe). Nu wil ik een goede bestemming vinden voor mijn prijzen/bekers en bokalen. Iemand een idee wie/wat ik er een plezier mee kan doen?

Een greep uit de gewonnen prijzen van afgelopen jaren – niet alles gaat weg, er zijn een paar prijzen met een heel mooi goud randje. En dat is niet vanwege een podiumplek maar gewoon omdat het finishen fantastisch was!! Ik denk aan mijn eerste keer Embrun, dat was onderweg al een groot emotioneel festijn. De triathlon van Embrun gold toen nog als de zwaarste hele triathlon ter wereld. Bij de start moest ik al een traantje wegpinken; ’s ochtendsvroeg in het donker een oorverdovend applaus en gejoel van het publiek voor mij+19 andere vrouwen en mindervaliden. Beter kon mijn wedstrijd niet beginnen. Of wat te denken van de eilandentriatlon in Vinkeveen – heel speciale wedstrijd en zo jammer dat deze niet meer op de kalender staat. De enorme bokaal (grootste op de foto!) stond met de mannelijke versie een jaar lang te prijken in ons huis; mijn huisgenoot en ik hadden in Beesd op de 1/8e goede zaken gedaan! Of de herinnering van de beker van Bodegraven die na de wedstrijd in de auto gezet werd en meeging naar Pinkpop. Drie dagen hossen+feestvieren op wedstrijdbenen, dat heb ik de week erna geweten!! Zoveel mooie herinneringen…en hopelijk nog heel veel mooie evenementen voor de boeg. Met/zonder bokaal dat maakt mij niet uit, de herinnering leeft toch wel voort.
Dus nogmaals, als iemand een goede bestemming weet voor dit arsenaal aan prijzen dan hoor ik het graag!

2 reacties op “prijzen/bekers/bokalen”

@maryka – dat was Ironman Frankfurt, 3e plek in leeftijdscategorie op Europese Kampioenschappen => m'n slot voor Hawaii!! die houd ik overigens, net als mijn medaille van Hawaii – "too precious to let go"

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *