Categorieën
Geen categorie

opwarmen bij Albert H.

mutswanten - geen-categorie - opwarmen bij Albert H.Gisteravond was het weer zover… op dinsdagavond ren ik altijd rondjes op de atletiekbaan. Het was glad dus renden we onze 200m op de weg. Pittige training, vooral voor een slome diesel als ik – pas in de laatste serie kon ik echt ‘hard’lopen. Na de looptraining ga ik altijd douchen bij de buurvereniging; zo kan ik fris gewassen op de fiets naar huis wat dan altijd nog een half uur toeren is. Zo ook gisteravond; warme douche gepakt en warm aangekleed. Laag over laag, warme onderbroek + trainingsbroek, hemd + shirt + fleece + bodywarmer + jas, handschoenen aan, muts op en fleece-hoodie erover…je zou denken dat het voldoende is om de kou te trotseren – maar nee, niet voor mij! Halverwege dus toch maar bij Albert H. naar binnen geschoten om op te warmen. Gisteravond slechts bij een AH hoeven te stoppen, maar als het kwik meer richting vriespunt gaat, dan worden het (net als vorig jaar) vast weer twee AH’s onderweg. Een voordeel, het is dan lekker rustig dus kan ik uitgebreid boodschappen doen.

2 reacties op “opwarmen bij Albert H.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *