Categorieën
Geen categorie

#thinkbig wordt #thinksmall

Poster NederlandMapBlauw 1 e1589623433760 - geen-categorie - #thinkbig wordt #thinksmall

Dinsdag 19 mei was de officiële startdatum van mijn grootse avontuur door America (transamtri.com) maar het event is een jaar verplaatst (Corona). Dus ben ik begin mei niet afgereisd naar Orlando, ben ik niet geacclimatiseerd aan de warmte aldaar en zit ik nu niet met de beentjes omhoog voor de taper.

Om nou die dag en de daaropvolgende 27 dagen zomaar voorbij te laten gaan…dat is een beetje een gek gevoel. Dus heb ik van project #thinkbig het project #thinksmall gemaakt; in plaats van triatlonnend door Amerika wil ik triatlonnen in Nederland. Ik start op 19 mei en doe elke dag minimaal 1/100 transam-afstand. Maarrr hoe leuk zou het zijn als jij mij daarbij helpt om de mooiste plekken in Nederland te vinden?

thinksmall 1 scaled e1589622680243 1024x768 - geen-categorie - #thinkbig wordt #thinksmall

Dus als jij

  • een mooie zwemstek,
  • toffe fietsroute of
  • prachtig looprondje weet?

Geef het aan mij door, dan kom ik graag daarvan genieten.

Start: dinsdag 19 mei 2020 – elke dag min 500m zwemmen, 50km fietsen en 5km lopen – finish: maandag 15 juni 2020

9 reacties op “#thinkbig wordt #thinksmall”

Hi Jacomina, je bent in Leiden/Voorschoten welkom voor zwemmen, fietsen en lopen. Zwemmen en lopen kan bij de Vlietlanden -loop ik de 5 km met je mee- en ik kan wel een mooie 50 km route voor je bedenken.

Last maar weten of het in jouw planning past. Veel succes alvast!

Hi Jacomina.
Wat leuk dat je dit alternatief bedacht hebt.
In de omgeving waar ik woon (kop van Overijssel) kun je alle onderdelen invullen en sterker nog ik vaar met je mee tijdens je 500 mtr zwemmen en fiets de 50 km met je mee.
Die 5 km hardlopen ga ik op een andere manier invullen.
Succes alvast.
Groet van je Scott running sponsor.
Jan Sollie

Hoi Jacomine,
Kennemerduinen zijn natuurlijk de plek om te lopen en fietsen kan hier ook mooi. Zwemmen in zee misschien te tricky, zijkanaal B is nog een optie. Als je wil komen wel graag een beetje aan het einde ben ik wat meer gesetteld

Hi Jacomina.
Wat leuk dat je dit alternatief bedacht hebt.
In de omgeving waar ik woon (kop van Overijssel) kun je alle onderdelen invullen en sterker nog ik vaar met je mee tijdens je 500 mtr zwemmen en fiets de 50 km met je mee.
Die 5 km hardlopen ga ik op een andere manier invullen.
Succes alvast.
Groet van je Scott running sponsor.
Jan Sollie

Mocht je een keer in de buurt van Zwijndrecht zijn, kunnen we zwemmen in ’t Waaltje, fietsen rondje om Hoogvliet en dan een rondje hardlopen om Heerjansdam. Ik kan alles met je meedoen. Ben zelf nog in training voor de Double Brutal. Groet, René

Wat een tof aanbod René – Zeeland heb ik een paar dagen geleden gedaan en via Brabant + Limburg nu onderweg naar Gelderland. Maar wat leuk dat je de Double Brutal wil gaan doen – dat is echt een hele gave wedstrijd, zowel parkoers als mensen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *