Categorieën
Geen categorie

Ik heb het gewoon geflikt

===spoileralert – na het lezen van het stuk van Ron heb je een zakdoek nodig===


df70e1a4 7db7 4985 b2c1 d2e97c7ba273 169x300 - geen-categorie - Ik heb het gewoon geflikt

Vorig jaar oktober bedacht dat dat ik de Arch-2-Arc wilde doen en nu heb ik het gewoon geflikt – mijn stedentrip XL op eigen kracht!
Na veel voorbereidend werk en lang wachten met mijn team, mochten we ons eindelijk op een zonnige zondagmiddag melden bij Marble Arch in hartje Londen. Het avontuur kon beginnen!

Ik heb gesport, gegeten, gedronken en heel af en toe gerust. Mijn team heeft constant om mij heen gevlogen, mij letterlijk en figuurlijk energie gegeven en mij in goede banen geleid. Bijna 67 uur later was ik in Parijs…ik kan het niet bevatten, hoe heb ik dat gedaan-beter nog, hoe hebben wíj dat gedaan?

Mijn blog laat op zich wachten want ik ben nog aan het verwerken.. Gelukkig zijn er anderen die woorden gevonden hebben. Vanaf de zijlijn geeft Jurgen van Teeffelen een inkijkje in de Utrechtse Sportkrant: https://utrechtsesportkrant.nl/heel-team-in-de-weer-voor-jacomina-eijkelboom/

Maar lees vooral het prachtige en meeslepende verhaal van Ron. Hij neemt je mee in de mindf*cks vooraf en de niet zo gemakkelijke oversteek van het Kanaal (understatement):
https://www.facebook.com/notes/ron-perdon/de-enduroman-arch2arc-van-jacomina-een-bizar-verhaal/10215043437816456/

team 300x151 - geen-categorie - Ik heb het gewoon geflikt


TEAM: I love you from the moon and back!

En mensen, hoe f*cking trots ben ik op mijn team – zij hebben ervoor gezorgd dat ik kon blijven gaan en in een recordtijd in Parijs stond. 

Één reactie op “Ik heb het gewoon geflikt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *