Categorieën
Geen categorie

Loopdip en tòch lopen

Beetje gek is het wel – ik roep van de daken dat ik een loopdip heb maar ondertussen loop ik wel af en toe.. inderdaad af en toe, want het gaat nog niet van harte qua lichaam en geest. Dus zoals geschreven in mijn vorige blog – op zoek naar leuke mensen en leuke events, want dan kan ik het namelijk wel weer een beetje, dat hardlopen…


IMG 7933 - geen-categorie - Loopdip en tòch lopen
Zo was ik stiekem aan het hardlopen toen ik training gaf. De cursisten voor de Utrecht Triatlon (afgelopen zondag) mochten in 5 weken tijd klaar gestoomd worden. Superleuk om met deze diverse groep aan de slag te gaan; divers qua leeftijd, loopervaring en mens – daar hou ik van. En als je dan training geeft dan is het wel zo leuk om kletsend naar het bos te lopen, zo kwam ik dan toch aan een paar KM’s.

IMG 7900 - geen-categorie - Loopdip en tòch lopen
En wat betreft die leuke events; in het kader van een #slechtplan was daar de SwimRun in Luxemburg. Kleine wedstrijd in grootse omgeving, met heerlijk drinkbaar zwemwater en ruig loopparkoers. Gelukkig zwaar genoeg om omhoog te mogen wandelen.. Het tofste event van dit jaar met nul actiefoto’s!


Dus ja, ik loop toch wel een beetje en daar ben ik best blij mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *