Categorieën
Geen categorie

..ze gaan me uitlachen..

foto%2B(1) - geen-categorie - ..ze gaan me uitlachen....en dat zou ik ook doen; ik lach mezelf uit als ik door de straten van Utrecht waggel. Het is tegenstrijdig; ik moet bewegen maar bewegen doet ook pijn. Zelfs de stoeprand afstappen voel ik als een mokerslag in mijn bovenbeenspieren.
Het had niet gehoeven, maar nee..ik koos bewust voor de 37KM van de Koning van Spanje Trail met ruim 900hm. De spierpijn had ik voorspeld; ik ken het, ik heb vaker spierpijn gehad maar toch vergeet ik telkens hoe vervelend het is. De lach om mezelf is gelukkig stukken groter. Ik had plezier gisteren, ik heb genoten van het mooie Limburgse land en dat biertje aan het einde was overheerlijk. 
Dus ja, lach  me maar uit als je me ziet waggelen dan lach ik lekker met je mee!

Trail 37KM met ruim 900hm gelopen op Salomon S Lab Sense in 3:53:23.