Categorieën
Geen categorie

Limburgs Zwaarste: present

Zaterdag 20 april stond ik met Chantal (zie ook fromutrechtwithlove.blogspot.com) aan de start van Limburg Zwaarste. Chantal vertrok voor de 80KM en ik een paar uur later voor de 60KM. Het was perfect loopweer, zonnetje die met enige regelmaat door de bewolking prikte, verkoelende wind die vooral bovenop de heuvel te voelen was en verharde trails waardoor onze schoenen niet in modderklompen veranderden. 

DSC 0029 - geen-categorie - Limburgs Zwaarste: present

De woensdag ervoor was ik uit Marokko teruggekomen van een fietsvakantie. Supermooi gehad maar helaas waren de geplande loopkilometers er wel wat bij ingeschoten (te laat, onveilig en andere smoezen). Dus ik wist dat de 60KM eigenlijk wat te ver voor me gegrepen waren; maar tja, Rondje Berg in augustus/september lonkt dus ik moet de kilometers gaan maken. Mijn langste loop in de weken ervoor was twee uur, dus jawel, na 2,5 uur vond ik (en vooral mijn lichaam) het steeds minder plezant om heuvelop en heuvelaf te stampen. Maar ik keek goed om mij heen en genoot van de omgeving – Limburg is mooi! In de laatste KMs werd ik voorbij gestoken door een Belgische dame, ze liep er nog fris en fruitig bij terwijl ik steeds langzamer voort ging vanwege de zere benen. Hmm en toegegeven, misschien was het ook niet helemaal slim geweest om de avond ervoor bij Kasteel  Erenstein uitgebreid te dineren met wijnarrangement..

Limburgs Zwaarste 60KM met royaal 1700hm in 7:43uur op de Salomon Sense Ultra; 2e dame.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *