Categorieën
Geen categorie

mijn meest favoriete niet-wedstrijd: Cothense Zwemloop!

Afgelopen vrijdag was het zover – de zesde editie en eerste internationale editie van de Cothense Zwemloop. De afgelopen twee jaar mocht ik meedoen en dit jaar wilde ik dolgraag weer van de partij zijn. Slechts plek voor 30 deelnemers is het zaak om op tijd te zijn bij de inschrijving. Gelukkig stond ik dit jaar weer op de startlijst. De zwemloop moet vooral niet te serieus genomen worden want dat kan leiden tot diskwalificatie! 2,7KM met stroom mee zwemmen in Kromme Rijn en een blokje in de polder rennen van 5,4KM. Na de laatste finisher wordt er geBBQed; toegegeven, dat is eigenlijk waarom we het allemaal doen.


In mijn eerste jaar liet ik mij vergezellen door een verduiveld badeendje – dit jaar twee vlinders met Nemo erop. Mijn benen waren nog zwaar van de spierpijn van de AMT – dus ik kon wel wat drijfvermogen voor de benen gebruiken! 

100709CothenZwemloop 43 - geen-categorie - mijn meest favoriete niet-wedstrijd: Cothense Zwemloop!

Het zwemmen ging dan natuurlijk ook super!! Niemand die mijn vlinders wilde afpakken, dan wel gebruiken als uitrustpunt. De 2,7KM heb ik als een plank gezwommen want ik wilde natuurlijk niet dat ik doorzakte. Het water uitkomen was niet gemakkelijk – gelukkig werden daar geen prijzen vergeven…
Tijdens het rennen kon ik ook wel wat lichtvoetigheid gebruiken dus bleven de vlinders om de benen tijdens mijn blokje om!

100709Cothenzwemloop(Tijn) 127 - geen-categorie - mijn meest favoriete niet-wedstrijd: Cothense Zwemloop!Het was weer een geweldige avond die afgesloten werd met een heerlijke BBQ op de zorgboerderij de Bossewaard.

Één reactie op “mijn meest favoriete niet-wedstrijd: Cothense Zwemloop!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *