Categorieën
Geen categorie

rekenwerk ter voorbereiding..

Eerste weekend van juli staat de Mega Ardennes Trail op het program. Op 1 januari in een spontane bui voor opgegeven…eerste editie van deze trail en hij lijkt mij geweldig. Locatie is in de buurt van de Bouillonante en die trail vond ik supermooi. Veel hoogtemeters in het parkoers waardoor je soms klauterend omhoog moest en half glijdend naar beneden – het heeft niet zo heel veel meer met hardlopen te maken…
Maar tja, blessure aan de bil loopt nog niet lekker. Vaak ook vermoeide benen van het werk, dus met de gelopen KMs is het dramatisch gesteld en snelheid zit er al helemaal niet meer in. Gelukkig is mijn beenkracht goed op peil door de spinning/fietsuren.
Voor de mentale voorbereiding heb ik wat rekenwerk gedaan. En de uitkomsten geven me weer inspiratie en moed!
Totale trail is 80KM met meer dan 4000 hoogtemeters. Ik mag daar 19uur over doen; dat is 4,21km/u. Dat klinkt doenlijk, toch?
Bij zinsnedes als: Halfweg, na 800 meter respijt langs de Maas, volgt de helling van Madasgascar, met 200 m hoogteverschil op 400m, stof voor straffe verhalen … . Dit is een van de niet minder 18 zaagtanden die de omloop vormen !! breekt er een glimlach door – dit is toch gekkenwerk…!! Verder is het “voedselzelfbevoorrading” dus met gevuld rugzak op pad en onderweg water tappen bij de posten.
Voor de geinteresseerden, hier een hoogteprofiel:

parcours+de+l%27AMT+2010 - geen-categorie - rekenwerk ter voorbereiding..


Één reactie op “rekenwerk ter voorbereiding..”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *