Categorieën
Geen categorie

Austria – here we go/Germany – here we come!

innsbruck+2009+038 - geen-categorie - Austria - here we go/Germany - here we come!Zondag 8 november 2009
We houden wel van actieve avonden dus zijn we gisteravond alvast een stuk teruggereden. We overnachten vlakbij Drackenstein, net boven Ulm. Het wordt niet Rasthaus Prima Essen**** maar Hotel Hohenblick***. Zij moeten het niet hebben van het uitzicht, deels op snelweg, maar het ontbijtbuffet daarentegen is groots en overheerlijk. Anderhalf uur lang halen we de schade van overgeslagen maaltijden van de afgelopen dagen in – benieuwd of het Rasthaus daar tegenop had gekund.

De Wanderweg rond de Sommerhalde, looptijd 2 uur, doen we met gemak binnen het uur. We springen de auto in en rijden richting Utrecht. Voor het donker thuis is ons doel – zonder oponthoud, weinig Baustellen, weinig stops redden we dat precies.

Een lang weekend heen/weer naar Innsbruck – een aanrader! Zoveel leuke dingen te doen – en dus hebben we zoveel nog niet gedaan. Zoals de wandelroute over de Goetheweg (hoogteweg over 2.300m hoogte), bivak op de Nordkette, overnachten in hut op Gletscher (volgeboekt – belachelijk..), fietsen naar Drakenstein (fiets moest gereserveerd worden), Gletscher op met tourskies/snowshoes, Winterwanderweg van Gamsgarten naar Eisgrat, etc. We moeten snel weer terug…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *