Categorieën
Geen categorie

España – Olé 5 oktober 2009

Dag zeven in Pineda de Mar – eerste dag na de wedstrijd
De nacht is lang en pijnlijk – mijn benen moeten blijven bewegen maar gemakkelijk gaat dat niet, knieën doen pijn. Maar alle pijntjes en stijfheid vervliegen bij de gedachte dat ik gister toch maar mooi een hele triatlon gefinisht heb!IMG 0176 - geen-categorie - España - Olé 5 oktober 2009
Vandaag wordt het genieten van de prestatie – details komen omhoog geborreld, waar zagen we wie in de wedstrijd, waar stonden supporters etc. Na uitgebreid herstelontbijt (eieren voor de eiwitten, spek voor de vetten) in het zonnetje op het balkon gaan we richting Calella. Even bij het hotel van de anderen langs, laatste bezoekje op de Expo, duik in de zee en dan door naar de Awards Ceremony. Vier Nederlanders op het podium, waaronder D en ik. Erg mooi als je prestatie waar je trots op bent, beloond wordt met een tweede plek in je age group. Een trofee met voor mij een gouden randje! Onze prestatieIMG 0166 - geen-categorie - España - Olé 5 oktober 2009s van gister worden gevierd bij de Biergarten met een vette friet en nogmaals een duik in de zee. Het weer is prachtig en we hebben echt een vakantiegevoel. Als extraatje een Thaise massage genomen – mijn rug, benen en hoofd zijn lekker los gemasseerd. Hierna is het gedaan met mij. Ik stort compleet in; ben heel erg moe, romp doet pijn en maag is van streek. Gevloerd lig ik op bed – tja dit hoort er ook bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *