Categorieën
Geen categorie

Stil zitten

is aan mij niet besteed dus staat mijn sportagenda voor 2013 bommetje vol. Dit jaar twee doelen in het vooruitzicht: hard fietsen bij de Moraviaman en finishen bij de UTMB. Behoorlijk verschillende doelen die ik gesteld heb.

Om te beginnen bij de UTMB (Ultra Trail du Mt Blanc); ik heb deze wedstrijd omgedoopt tot Rondje Berg, dan klinkt het wat vriendelijker. Eind augustus is deze hardloopwedstrijd, 165KM met ruim 9.500hm binnen 46 uur. Chantal en ik zijn dit jaar ingeloot voor deze monstertocht. Onze belevingen kun je terug lezen op fromutrechtwithlove.blogspot.com.

Hard fietsen bij de Moraviaman (hele triatlon in Tsjechie) is een heel ander doel dat ik gesteld heb. Moraviaman is eind juni – fietsen is op dit moment het onderdeel van de triatlon waar ik nog de meeste progressie in kan maken. Dus komende maanden ga ik serieus aan de slag met het fietsen. Dat doe ik met een Powermeter – dit zal, naar ik verwacht, een nieuwe dimensie aan mijn fietstrainingen geven. Minder op gevoel (want ik laat me gemakkelijk voor de gek houden met tegenwind of heuvels) maar meer fietsen op kracht. Moet alleen nog het weer een beetje meespelen.

Nieuwsgierig naar de rest van mijn activiteiten? Kijk op mijn sportagenda 2013.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *