Categorieën
Geen categorie

UTMB eruit – op naar plan B!

UTMBrefuse - geen-categorie - UTMB eruit - op naar plan B!

Net gelezen dat we eruit liggen bij de loting van de UTMB – jammer. Maar niet getreurd – zat andere plannen! Ik noem het plan B; maar voor ik ging loten voor de UTMB was het gewoon mijn plan A.

Komend seizoen een triathlonseizoen – lekker zwemmen, fietsen en rennen. In ieder geval een en misschien wel twee hele triathlons starten om de schwung weer te pakken te krijgen en als het lekker loopt in 2013.. wie weet Hawaii?! Kortom, ik blijf niet stil zitten. Sterker nog, ik ga nu snel spullen pakken voor een lang weekend langlaufen in Oostenrijk! Mijn eerstvolgende event is de Konig Ludwig Lauf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *