Categorieën
Geen categorie

2012 vervolg

In mijn vorige blog publiceerde ik een lijstje met leuke dingen om te doen. Inmiddels is deze lijst niet korter geworden – sterker nog, deze wordt uitgebreid met twee speciale events. Een die ik zeker ga starten en een waar ik wellicht voor ingeloot wordt.


DSC01209LR - geen-categorie - 2012 vervolgOp 4 en 5 februari 2012 sta ik aan de startlijn van de König Ludwig Skilanglauf. Zaterdag staat daar een 50KM cross country en zondags over dezelfde afstand klassieken. Nu dus duimen voor sneeuw in NL om wat langlaufmeters te kunnen maken..


In het weekend van 31 augustus volgend jaar wordt de UTMB gelopen. Voor de ultra’s een begrip voor de meeste anderen onbegrijpelijk. De UTMB is de Ultra Trail du Mont Blanc; een ultraloop over 166KM met zo’n 10.000hm. Afgelopen jaar heb ik voldoende punten binnengelopen om me in te mogen inschrijven voor dit ultra-event. De wedstrijd wordt altijd zwaar overschreven – dus kleine kans om ingeloot te worden. Eerst maar beginnen met het droogoefenen van het langlaufen..

Één reactie op “2012 vervolg”

Beste Jacomina,

Zou jij het leuk vinden om mee te werken aan een test, om jouw blog om te zetten in een boek?

Wij willen mensen die bloggen gaan helpen om (geautomatiseerd) een boek van hun blog te maken.

Als voorbeeld heb ik een pdf gemaakt van een paar hoofdstukken van jouw blog:

http://dl.dropbox.com/u/42505039/Jacomina.pdf

Je zou ons kunnen helpen door een vragenlijst te beantwoorden die ik je per mail kan sturen. Wij geven in ruil daarvoor 50% korting op het drukken van jouw blogboek.

Als je interesse hebt om mee te doen, dan hoor ik het graag op balthasar@ineenboek.nl.

Met vriendelijke groet,

Balthasar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *