Categorieën
Geen categorie

loopjaar zit er op – volgend jaar weer triathlon..?

Dit jaar stond voor mij in het teken van de Transalpine Run – supergaaf event waarbij je van Duitsland, via Oostenrijk en Zwitserland naar Italie rent in 8 etappes. Samen met Chantal (team FromUtrechtwithLove) heb ik dit avontuur overleefd – elke dag gemiddeld 35KM rennen in de bergen kun je met recht een avontuur noemen.

Nu heb ik de schoenen in de spreekwoordelijke wilgen gehangen en ben ik aan het kijken naar volgend jaar. Hardlopen is geweldig, maar ik miste toch wel het fietsen en zwemmen de afgelopen maanden… dus grote waarschijnlijkheid dat je me volgend jaar weer aan de startstreep van een triathlon ziet. En jawel, voor diegenen die mij een beetje kennen..dit zal inderdaad dan minimaal een halve dan wel een hele triathlon zijn. Deze diesel gaat niet voor minder..

IMG 2213 - geen-categorie - loopjaar zit er op - volgend jaar weer triathlon..?En zou ik dan weer zo’n mooie prestatie kunnen neerzetten als in mijn laatste hele in Barcelona: 2e plek in age group?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *