Categorieën
Geen categorie

vergeten

Vandaag mijn atb weggebracht naar Evert Rijwielpaleis voor een beurt – in augustus wordt er weer een week rondgetrokken dus moet hij in goede shape zijn. Er werd gekeken naar mijn fiets en meteen werd geconstateerd dat crank, voorderailleur, ketting, tandwielen, achterwiel niet helemaal meer jovel zijn. Wat had ik gedaan met mijn fiets? Afgelopen winter helemaal niet veel KMs gemaakt en het meerendeel over asfalt dus hoe kon dat…? Hmm, toch even vergeten dat ik vorig jaar een redelijke monstertocht (in warmte+hoogtemeters) heb gemaakt door de Pyreneeen.

148 - geen-categorie - vergeten

De geplande tocht in Noorwegen zal wat minder hoogtemeters bevatten – maar ik verwacht ook mooie plaatjes onderweg! Rugzakje op en van hut naar hut fietsen in het midden van Noorwegen. Onze week fietsen wordt voorafgegaan door een week kanoen in Zweden/Noorwegen – een heel andersoortige belevenis. Bivakzak mee, vuur maken en vis vangen onderweg – back to basic met deze tocht!! Heb er nu al zin in maar moet helaas nog een paar weken geduld hebben…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *