Categorieën
Geen categorie

61.3

RondjeAmsterdam - geen-categorie - 61.3

Zaterdag is het zover: mijn debuut als ultraloopster. Die ochtend start ik om 9:00 in Diemen voor een rondje Amsterdam over 61,3KM. Gekkenwerk – ik heb geen idee waar ik aan begin. De afgelopen weken het langere duurwerk aangepakt; drie a vier uurtjes rennen heb ik wel verschillende keren gedaan. Hopelijk genoeg KMs in de benen om tot het einde aan toe te kunnen blijven rennen! Grote vraagteken voor mij is hoe lang ik erover zal gaan doen. Wat zal mijn cruise-snelheid zijn? Dat soort dingen doen er niet toe, maar voedingstechnisch vind ik het wel fijn om de tijdsduur te kunnen inschatten (calorieen te berekenen/plan op te stellen/koolhydraten meenemen etc). Het gaat om de beleving – toeren door polders, langs water – in een wijde omtrekkende beweging rond onze hoofdstad. Heb nu al zin in dit avontuur!
http://members.home.nl/funrunner3/pagina7.html

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *