Categorieën
Geen categorie

hard rennen

Het was alweer een tijdje geleden maar vandaag moest het er weer van komen – een stukje hard rennen. Deze keer had ik me vooringeschreven en kon ik mij al een week voorbereiden op deze wedstrijd. Helaas sloeg halverwege de week mijn goede gevoel om in keelpijn en vermoeidheid. In de regen naar huis fietsen afgelopen woensdag had me de das omgedaan (uhm, had ik toen maar een das gehad dan had ik geen kou gevat..). Afijn, na het verorberen van een halve fles verzachtende keelsiroop durfde ik het toch aan. 10KM over de Maliebaanloop in Utrecht!! De kortademigheid viel mee en de vele bekenden die mij aanmoedigden hielden mij op de been. Een strakke race met een kleine negatieve split maakten mijn dag goed. Netto eindtijd 45.07! Fotocamera’s heb ik onderweg nog gespot – dus komende dagen verwacht ik daar nog wel leuke shots van (ik heb een poging gedaan om te lachen naar de klikkende camera!).

Nu op de bank mijn blaar verzorgen – dat hoort ook bij de feestvreugde!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *